RevyMUSikalen NollR8ans År(sta) 2009

Föreställningen tog sin utgångspunkt i att 2008 i folkmun benämndes 08-ans år och dessutom var Råttans år enligt den kinesiska tideräkningen. I föreställningen fick vi följa Nollråttorna som bosatte sig i Årsta och de vedermödor som det interaktiva livet med ”katterna” innebar för den dagliga tillvaron.

 

Genom hårt arbete, företagsamhet och energi lyckades våra huvudkaraktärer skapa sig en dräglig tillvaro i ”den undre världen” som hade stora likheter med verklighetens Årsta. Här fanns alla vardagliga bekymmer med jobb, dagisplatser, bostäder mm men också de vardagliga ljuspunkterna som ändock förgyllde vardagen

De svårigheter som präglade livet i inledningen av föreställningen förändrades i andra akten drastiskt då en av våra karaktärer genom ett viktigt beslut förändrade hela sitt liv och därmed också blev den katalysator som behövdes för att alla i Årsta skulle börja leva i harmoni. Det blev också startskottet till det gemensamma åtagandet att förändra och bygga det Årsta som alla ville ha. Från den dagen blev Årsta paradiset på jorden. I den andan slutade föreställningen.

Se video

ostberga

På återvinningsstationen i Östberga. Pensionärsboende för NollR8or