Årsta Scenfolks revyer

Årsta Scenfolks främsta aktivitet har varit och är revyföreställningar. Sedan föreningen startade 2004 har vi hunnit med flera revyer.

 • 2005 Revyn Situation Årsta
  En traditionell nummerrevy. Vårt första trevande försök.
  Läs mer
 • 2007 Revyn Trängselskratt
  Att spela revy är roligt och att möta publiken är en höjdpunkt. Vi gick så långt att vi tog skrattet som tema för vår revy.
  Läs mer
 • 2009 RevyMUSikalen NollR8ans År(sta)
  Föreställningen tog sin utgångspunkt i att 2008 i folkmun benämndes 08-ans år och dessutom var Råttans år enligt den kinesiska tideräkningen. I föreställningen fick vi följa Nollråttorna som bosatte sig i Årsta och de vedermödor som det interaktiva livet med ”katterna” innebar för den dagliga tillvaron.
  Läs mer
 • 2010 Hälften vore nog
  I Årsta Scenfolks nya revyuppsättning hade även Årsta drabbats av krisen. NollR8orna som reparerade ett sargat och segregerat Årsta i 2009 års uppsättning lämnade skeppet när krisen slog till.
  Läs mer
 • 2011 Värsta draget
  I revyn 2011 var det drag nästan hela tiden. Redan i inledningsnumret satte vi tonen. Sedan tog vi med publiken genom olika scener med drag av olika slag. Det fanns politiska drag, schackdrag, och diverse avdrag. Vi drog oss inte för att skämta med någonting.
  Läs mer
 • 2012 What’s App!
  Årsta Scenfolks sjätte revy gav sig ut i cyberrymden. Alltfler människor tycks tillbringa mer och mer tid på Internet, nästan allt kan man numera sköta via smartphones och datorer.
  Läs mer
 • 2013 Årsta Monarki – bara Nys
  I Årsta jäste missnöjet med de styrande i Stockholm och likaså tröttnade Årstaborna på allt fiffel och båg som det rapporterats om det senaste året. När Årstaborna inte lyckades göra sin röst hörd hos stadens styrande blev situationen till slut ohållbar och det återstod inget annat än att bilda en egen förvaltning— Årsta Monarki.
  Läs mer
 • 2014 Ankdammoch valfläsk
  I Årsta Monarki gick livet vidare, det fanns inget val. Jo förresten, det var just det som det fanns. Partierna eller stånden som de benämns i Årsta, rustade för den unga monarkins första valrörelse och alla sätt att bjuda över varandra var tillåtna. Hur skulle det gå?
  Läs mer
 • 2015 Den punkterade monarken
  Valet är avklarat och det har blivit maktskifte i Årsta monarki. Medborgarna går fortfarande och väntar på de stora förändringar och förbättringar som utlovades. Monarken, som är helt omedveten om det missnöje som på nytt tar fart bland undersåtarna, är helt uppe i det blå och för att markera betydelsen av ”rikets” tillkomst så planeras för en hejdundrande baluns på Årsta teater. Ett tvåårsjubileum!!!
  Läs mer
 • 2016 Med rumpan bar
  Attentatet mot monarken kastade fortfarande skuggor över Årsta. Vem låg bakom punkteringen? Frågorna var många.
  Årsta monarki var under lupp, på många olika sätt och i spåren av detta sviktade medborgarnas tro på kollektivet. Folk började mer och mer tänka på sig själva och se om sitt eget hus utan att fundera över konsekvenserna av detta handlande.
  De styrande stod med rumpan bar!
  Läs mer!
 • 2018 Oro i Paradiset
  Efter att i några år ägnat oss åt Årsta Monarki och följderna av politikernas njugghet mot Årsta avskaffade vi monarkin och tog oss tillbaka till en nummerrevy.Omsorgen och oron över sakernas tillstånd i Paradiset Årsta, Sverige, världen och
  Jorden var fortfarande lika stor och det speglades förstås i årets revy. Tidens skeenden och trender ska på något sätt belysas som sig bör.
  Läs mer!